Målbonus-klubben hos Redbet

Redbet är en favorit bland flera jag känner. Det är ett klassiskt svenskt spelbolag som hängt med ett bra tag nu. I början så var man en liten uppstickare som var bra på poker. Man var en gång i tiden riktigt bra på att erbjuda poker till de svenska spelarna. Poker är inte längre en hit, men Redbet hänger kvar. Idag kan de nämligen inte längre betraktas som en uppstickare. De är så etablerade liksom. Dessutom så ägs man inte längre av ett gäng opportunistiska entreprenörer utan av ingen mindre en Bonnier-gruppen. Bonnier är ju ett jättelikt svenskt investmentbolag som äger jättemånga olika företag. Bonnier äger främst olika media-företag, men har också andra intressen. Som gambling då. Och Redbet är en del av deras gambling-portfölj.

Redbet har nu återigen tagit fram sin populära Målbonus-klubb som jag tänkte ägna några rader om. Det fungerar som så att Redbet väljer ut några fotbollsmatcher där man antingen spelar ettan eller tvåan för minst 250 kronor. För varje mål som laget man spelar på gör så får man 50 kronor i gratisspel. Svårare än så är det inte. Det är en enkel och kul kampanj som kan ge mycket värde. Det händer ju att det blir 5-1 eller liknande i en match. Har man spelat på ettan så kan man via Målbonus-klubben då få 250 kronor! Du kan gå med i Målbonus-klubben på Redbet.com.

Redbets nya sportavdelning

Redbet har ganska nyligen kopplat på sin sportsbook. De har haft en sedan tidigare men inte i det format som de har nu. Nu är deras sportsbook bättre än vad den någonsin har varit. Det kan vara den allra tydligaste upplagda oddsvyn som någonsin skådats. Det finns liknande upplägg, men det svartvita som Redbet kör med gör det riktigt tydligt. Vissa kanske tycker det är snyggare med mer flash och färger. Men jag måste säga att jag verkligen gillar det här superenkla och avskalade som Redbet kör med.