1000 spelkrediter på Bet365

Bet 365 är ett av världens största spelbolag. Det spelar ingen roll hur man ser det. Om man kollar på antalet registrerade användare, antalet aktiva spelare, omsättning i spel eller vad som helst, så är Bet365 bland toppen.

Bet 365 är ett sånt spelbolag som har allt och försöker ha en närvaro i alla marknader. Man vill vara breda och utmana i alla avseenden. Likaså gäller för det här med bonusar som vi på spelbonus.nu naturligtvis intresseras av i synnerhet.

Få insättningssumman matchad till 100 %

Om du blir medlem hos Bet 365 och sätter in pengar så kommer de att matcha din insättning med spelkrediter. Som minst måste man sätta in 50 kronor. Maximala summan i spelkrediter som man kan få är 1000 kronor i värde.

Vad är då spelkrediter? Det är inte riktiga pengar som man kan ta ut. Det är därför som man inte säger att det är pengar och istället kallar det för spelkrediter.

Man kan använda sina spelkrediter på vilket oddsspel som helst. Om du vinner med dina spelkrediter så får du pengarna minus värdet på dina spelkrediter som du satsat adderat till ditt konto.

Exempel.

Du väljer att spela för 100 kronor i ett spel med ett odds på 2.0 gånger pengarna. Du vinner spelet och får då betalt 200 kronor. 100 kronor av dessa pengar kommer att läggas till ditt konto i form av riktiga pengar. De andra 100 kronorna behåller Bet 365 eftersom det vara ”deras” pengar som du spelade med.

Man skulle kunna säga att man får spela riskfritt med upp till 1000 kronor om man tar bonusen på sportavdelningen på Bet365.com.

Man måste spela på ett odds på 1.20 gånger pengarna eller mer för att omvandla sina spelkrediter till riktiga pengar. Man måste använda sina spelkrediter inom 90 dagar. Du kan inte ta ut dina spelkrediter eller på något att sätt omvandla dem till pengar förutom att spela för dem.