Road to Bahamas med Pokerstars

Har du hört talas om PCA? Det står för PokerStars Caribbean Adventure och är en årlig pokerturnering i PokerStars regi. Det är en mycket uppskattad turnering som går på Bahamas. Den kommande turneringen kommer att gå mellan 6-14 januari år 2018. Nu kör PokerStars en kvalificerings-kampanj där man som spelar kan vinna ett paket och få spela poker i PCA.

PokerStars kallar den här kampanjen för Road To Bahamas, Den går så klart ut på att man ska ta sig till Bahamas genom att spela på PokerStars.eu. Det finns 100 paket som spelare kommer att tävla om.

Hur man hamnar på Bahamas

Det finns flera sätt att ta sig till Bahamas för att spela poker med PokerStars. Man kan göra det med:

  • Stars Rewards – i höst lägger PokerStars till biljetter i deras belöningscentra
  • Spin & Go-satelliter – man kan spela i PokerStars SNG-format som går under namnet Spin & Go. Där har man adderat några paket
  • Sit & Go on demand – det finns särskilds SNG’s där man kan vinna paket
  • Satelliter för 55 dollar stycket
  • Dagliga utmaningar vid kontantborden
  • Veckoutmaningar i Spin & Go – det finns mer att hämta i Spin & Go om man tittar på vecko-horisont

Det kommer säkert fler möjligheter allteftersom också.

Vad ingår i ett paket?

I ett PCA-paket så ingår nio nätters boende på Atlantis Resort. Man checkar in den 6 januari och ut den 15 januari. Man får bo tillsammans med en gäst.

Man får också 1000 dollar insatt på sitt konto på PokerStars. Dessa pengar är tänkta att täcka resekostnader. Man får nämligen själv boka och betala sina resor.

Man får 1000 dollar i rumskredit på Atlantis Resort. Så man kan köpa mat och dryck på hotellet för 1000 dollar utan extra kostnad alltså.

Och så får man så klart spela pokereventet. Det är Main Event som gäller och det är ett inköp på 10 300 amerikanska dollar.