Välkomstdealen på Betsafe poker

Betsafe är ett större spelbolag som idag är en betydande del utav Betsson-gruppen. Betsafe är ett av de spelbolag som försöker vara bra på allt. Om de är det? Ja, ganska bra får man säga att Betsafe överlag är och bör vara ett hett alternativ för en spelare som vill spela olika typer av spel.

Många spelbolag har helt och hållet stekt det här med poker. Det är en spelform som hamnat lite inom parentes de senaste åren. Det kulminerade för kanske 10 år sedan då intresset för poker var globalt. Nu är det inte likadant. Men det finns så klart många som fortfarande vill spela poker trots att inte varenda människa är inloggad längre. Betsafe är ett av de få spelbolag som fortfarande avsätter en del resurser för att utveckla sin pokerprodukt. Man gör det med olika kampanjer och genom att göra spelet mer tillgängligt i mobil till exempel. Betsafe håller till på Microgamings pokernätverk.

En bra välkomstdeal som kan anpassas

Betsafe har en pokerbonus som är värd allt mellan 25 euro till 100 euro. Värdet beror på vilken plånbok och vilken ambition man har med sitt pokerspel.

Man har fem olika val. Man kan välja att få 1000, 500, 250, 75 eller 25  euro i bonus. För att lösa ut bonussumman så måste man rejka, dvs. spela så mycket att avgifterna för spelet uppgår till en viss summa. Du spelar således för att få ut dina pengar. Pengarna löses ut i etapper. Du ska rejka 500, 250, 125, 25 respektive 5 euro för att lösa ut etapperna i bonusarna. Om du till exempel valt den största bonusen så får du 100 euro för varje 500 du rejkar upp tills du erhållit dina 1000 euro. För att lösa ut hela summan så ska du rejka 5000 euro.

Man har 60 dagar på sig att lösa ut sin bonus oavsett vilken bonus som man väljer. Man behöver dock inte lösa ut alla pengarna. De bonuspengar som man lyckas lösa ut får man behålla.